Menu Close
Close
Close
Close

 Култура

Нашите клиенти и сътрудници правят ONEADVOCATE такъв, какъвто той се явява

Хората преди всичко!

Не може да има изключения в равенството един пред друг! Какъвто и статус, богатство или други качества да имаме всички

150k+

Верни клиенти

4000+

Месечни обаждания

68+

Страни на присъствие

600+

Наши адвокати

Ние се интересуваме само от най-добрите адвокати, юристи и други специалисти. Ако не се изказвате и не уважавате, нямаме нужда от вас!

ONEADVOCATE няма да съществува, освен ако не сте най-добрият. Може и да не успеете да се развиете, за да сте доволни, тъй като екип от най-добрите винаги ще постигне повече от един!

Високи морални изисквания

Често вашата диплома за адвокат и името на университета не са важни за нас, ако сте уникални, имате високи морални принципи и вяра в себе си, екип и бъдеще

Принципи и истина

Ние нямаме изключения! Ако поне веднъж сте нарушили принципите или сте допуснали измама, вие не сте с нас! Защото не става въпрос за бъдещето. Без доверие е невъзможно да се изгради голяма и качествена услуга

Клиентът е винаги прав!

Без клиенти не можем да постигнем целите си, тогава за какво е всичко това!

Клиентът е по-важен от всичко!

Без да нарушаваме принципите, закона, трябва да помогнем на народа си! И дори шефът на компанията не може да повлияе на това!

Нормалното – не е отлично!

Ние трябва да направим всичко за нашият клиент, за да бъде повече от доволен

Щом клиентът казва, значи е прав!

Всяка лоша оценка за работата ни означава, че не сме направили достатъчно! Не може да има оправдания!

Отбор на мечтите!

Ако не можете да уважавате, приемате и помагате на всеки в нашия екип, ние не сме на път!

Трябва да сме толкова внимателни един към друг, колкото и към нашите клиенти.

Детайлите, уважението, вниманието, липсата на нездравословна конкуренция, взаимопомощта, честността и способността да се приемат грешките – това трябва да имаме в един екип. Нищо не трябва да разяжда нашия култ отвътре.

Детайлите са много важни

Ние не култивираме в себе си безразличие, но нямаме нужда и от формалности. Ето защо всеки детайл от живота ни трябва да е важен един за друг.

Конкуренция

И говорим за нездравословна конкуренция. Имаме недопустими: клюки, уговорки, прехвърляне на отговорност, безразличие.

За честността

Каквото и да не се отнася до честността, тя трябва да работи така: направихте го, направихте грешка — не се криете, независимо какво ви струва.

За грешките

Обичаме грешките, защото ни правят по-силни. Знаем, че ако сме го направили веднъж, няма да го направим отново. Затова трябва да сте честни.

Партньорите са същите клиенти!

Всичко, което ни заобикаля, сме всички ние, всичко, което заслужаваме.

Нашите партньори и ние също сме един екип!

Винаги уважаваме всички, с които си сътрудничим. Не можем да подведем никого и искаме същото от нашите партньори. Затова винаги е важно внимателно да избирате онези, които са близки по дух, принципи и цели.

Предсказуемост

Ние сме максимално открити с всички. Но започвайки сътрудничество, ние се движим постепенно, за да натрупаме практика и да направим сътрудничеството с партньорите предвидимо.

Репутация

Ние като адвокати знаем какво е репутация. Имаме нужда от същите партньори. Партньорът може да сгреши, да не знае нещо, да поправи грешка, но трябва да е стабилен в основните качества.

Deliver wow

We love building great products, we love delighting our customers, we love turning the complexity of a chaotic world into the simplicity of a beautiful solution that truly solves customer needs.

We build minimum lovable products, not minimum viable products (MVPs)

We do not believe in a strategy to quickly build a scrappy product to test the market. Too often, the reason for failure is not the product-market fit, but the bad quality of the product. We build products that we love ourselves and that are superior to our competition from the start.

We love solving problems in a simple and elegant way while taking care of every small detail.

There is an intrinsic beauty in a well thought out solution, and the opposite is true as well — bad solutions are usually complex and ugly. Our people have taste and they pay attention to every single detail.

We deliver wow not only for our customers but for ourselves as well

Any internal product or process across oneadvocate must be sleek and relentlessly focused on experience and efficiency. It is like a precise ball pass that enables your teammate to score beautifully. We owe it to our dream team so that they can focus on what is truly important — our customers.

Berlin

Singapore

New York

London

Русская версия

Консультации адвоката

Сделки с недвижимостью

Авторские права

Документы

Судебный адвокат

Управление репутацией

Информация/Розыск

Финансовые консультации

Профсоюзы